Pendelfietsen

U bent hier

Pendelfietsen dienen voor het woon-werkverkeer van uw werknemers. Ze kiezen een fiets op onze website of in onze uitgebreide toonzaal en laten de rest aan ons over. Nog zo makkelijk.

Pendelfietsen: woon-werkverkeer met de fiets

Voordelen van pendelfietsen? Bereikbaarheid, duurzaamheid en fiscaliteit.

  • Bereikbaarheid: als bedrijf blijft u graag bereikbaar. Niet altijd evident met de almaar groeiende files en drukkere ochtend- en avondspits. En dan zwijgen we nog over de parkeermogelijkheden in de stad.
  • Duurzaamheid: verantwoord ondernemen hoeft geen loze term te blijven. U vervult met uw bedrijf een voortrekkersrol door uw werknemers op de fiets te krijgen. Al dat fietsen maakt uw werknemers ook nog eens fitter dan ooit.
  • Fiscaal interessant: als HR-Manager gaat u natuurlijk op zoek naar een aantrekkelijke verloning die voor iedereen voordelen oplevert. Moedigt u fietsgebruik aan voor woon-werkverkeer? Dan mag u de kosten voor 120% aftrekken. Zelfs die nieuwe fietsenstalling. En uw werknemer krijgt er nog een fietsvergoeding bovenop.

Pendelfietsen Velobility?

Waarom pendelfietsen van Velobility? U kiest voor onze ervaring en complete service.

Meer redenen?

  • Kwaliteitsfietsen van gevestigde fietsfabrikanten: bij ons geen onbekende merken maar bedrijfszekere fietsen van betrouwbare fabrikanten 
  • Online portaal: snelle en directe communcatie, rechtstreeks met de fietser
  • Interventies op korte termijn met onze mobiele werkplaats
  • Ook verzekeringen en pechbijstand
 
 
 

Benieuwd naar uw nieuwe fiets? Bekijk ons zorgvuldig samengesteld aanbod van modellen van de grote merken. Er komen elke dag nieuwe fietsen bij.

Vragen of opmerkingen? Neem dan zeker contact met ons op.