Brompton, Made For Cities

U bent hier

Made For Cities

Dit is de slogan die het Londense Brompton al jaren voert.
Een Brompton vouwfiets is uniek, uiterste geschikt voor de stad. Je kan het zo compact samenplooien dat het uiterst draagbaar wordt voor gebruik in het openbaar vervoer. Maar je kan uw fiets ook mee naar binnen nemen (thuis, op kantoor) zodat de kans op diefstal tot een minimum herleid wordt.

Voordelen van een Brompton

De Brompton heeft veel voordelen.   Je kan een Brompton opvouwen tot een heel klein pakket terwijl deze toch rijdt als een gewone fiets. De ketting zit beschermd tussen de delen van de fiets als deze is ingevouwen wat er voor zorgt dat bijvoorbeeld bekleding in de auto niet in contact komt met het vet van de ketting.

Een Brompton is geschikt om elke dag meerdere keren in en uit te vouwen en dit jaren lang. Doordat de scharnieren van de Brompton erg sterk en robuust zijn uitgevoerd komt hier zelfs bij veelvuldig gebruik nauwelijks speling op.

De Brompton is een erg lichte vouwfiets (tussen de 9 en 12,50 kg) afhankelijk van het gekozen model en uitvoering.

Modellen

Er bestaat slechts 1 model frame maar deze kan wel worden uitgerust met verschillende opties zoals een bagagedrager, spatborden, verschillende versnellingen, diverse soorten verlichting (oa met een naafdynamo).

De bagagedrager wordt niet alleen gebruikt om spullen op te vervoeren maar vooral om de Brompton in ingevouwen stand te kunnen rollen. Door het stuur van de brompton omhoog te klappen en te vergrendelen is het mogelijk deze als een karretje door station of winkel te verplaatsen.

Je kan je eigen Bromton op een makkelijke en uiterst duidelijke tool zelf samenstellen.

Klik door naar http://www.brompton.com/Buy/Build-your-Brompton.

Nadat je je fiets zelf virtueel opgebouwd hebt, kan je ons de referentie bezorgen.  Zo leveren wij de Brompton van jouw dromen!