Over ons

U bent hier

Ons verhaal?

Velobility is een spin-of van fietsenzaak Het Verzet in Deinze.

Bijna 20 jaar geleden vroeg een bedrijf uit Brussel ons om fietsen te huren voor langere termijn mét periodiek onderhoud.  En toen waren we vertrokken voor een heel nieuw hoofdstuk.

Bijna 20 jaar later krijgen we klanten uit diverse sectoren: profit en non-profit, groot en klein. We maken een onderscheid op basis van het gebruik van de fietsen.  Loonfietsen maken deel uit van de verloning,  industriefietsen blijven op het bedrijfsterrein.  Schoolfietsen doen dan weer dienst als vervoermiddel tijdens de lesuren (lichamelijke opvoeding) en poolfietsen zijn er voor korte verplaatsingen in de stad.

Bij fietsverhuur op langere termijn hoort ook een onderhoudscontract: we ontzorgen alles, we kijken de fietsen op vaste tijdstippen na en voeren herstellingen uit op aanvraag. Indien gewenst krijgt u ook bijstand (pechverhelping) en de nodige verzekeringen.
 

Onze focus?

We hebben het graag over fietsen, maar het liefst praten liever over onze service.

Punctuele dienstverlening voor de lange termijn. Dag in dag uit zorgen we dat alles gesmeerd loopt, want uiteindelijk gaat het om de continuïteit en goede werking van uw onderneming, organisatie of school.