Over ons

U bent hier

Fietsverhuur met onderhoudscontract voor scholen, bedrijven en organisaties

  • Comfortabele loon- of pendelfietsen?
  • Betrouwbare industriefietsen?
  • Moderne pool- of schoolfietsen?

Wij doen aan fietsverhuur mét onderhoudscontract voor bedrijven, organisaties of scholen.

Hoe dat werkt? U of uw gebruikers kiezen zelf een fiets in onze fietscatalogus of onze toonzaal en wij zorgen voor de herstellingen, het onderhoud en het logistieke of financiële.

Wie zijn wij?

Even kennismaken? Op de foto ziet u ons team schitteren, want een beeld zegt zoveel meer … Stuk voor stuk echte fietsfanaten. Dat bewijzen we elke dag in onze werkplaats in Deinze of in onze mobiele werkplaats.

Maar we praten liever over onze service. Punctuele dienstverlening voor de lange termijn. Dag in dag uit zorgen we dat alles gesmeerd loopt, want uiteindelijk gaat het om de continuïteit en goede werking van uw onderneming, organisatie of school.

Ons verhaal?

Velobility ontstond in fietsenwinkel Het Verzet in het Oost-Vlaamse Deinze.

10 jaar geleden vroeg een bedrijf uit Brussel ons om fietsen te huren voor langere termijn mét periodiek onderhoud.  En toen waren we vertrokken voor een heel nieuw hoofdstuk.

10 jaar later krijgen we klanten uit diverse sectoren: profit en non-profit, groot en klein. We maken een onderscheid op basis van het gebruik van de fietsen.  Loonfietsen maken deel uit van de verloning,  pendelfietsen dienen voor het woon-werkverkeer en industriefietsen blijven op het bedrijfsterrein.  Schoolfietsen doen dan weer dienst als vervoermiddel tijdens de lesuren (lichamelijke opvoeding) en poolfietsen zijn er voor korte verplaatsingen in de stad.

Bij fietsverhuur op langere termijn hoort ook een onderhoudscontract: we kijken de fietsen op vaste tijdstippen na en voeren herstellingen uit op aanvraag. U krijgt ook bijstand (pechverhelping) en de nodige verzekeringen.